Coronavirus en CBBN

In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Als organisatie vinden wij het onze verantwoordelijkheid om onze cliënten en onze medewerkers te beschermen en om deze reden hebben wij besloten om vanaf vandaag (zondag 15 maart 18:00 uur) tot nader bericht geen huisbezoeken en intakegesprekken doen. Daarnaast vervalt ons inloopspreekuur tot 6 april 2020.

We vinden het heel vervelend dat wij deze maatregelen moeten nemen, maar zijn ervan overtuigd dat u begrip heeft voor deze noodgedwongen maatregel om de verspreiding van het virus te beperken.

Het allerbelangrijkste: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar! Wij zullen ervoor zorgen dat wij per e-mail en telefonisch bereikbaar blijven. Daarnaast werken alle medewerkers van Coöperatie Budgetbeheer Nederland U.A. vanuit huis. Wel dient u rekening te houden met langere behandeltermijn. Wij verzoeken u daarom vriendelijk in dringende gevallen telefonisch contact met ons op te nemen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYREGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYREGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

Copyright 2013-2021 PLANgroep Budgetbeheer - Alle Rechten Voorbehouden