Hulp bij bedrijfsschulden

Ondernemer mer schulden?

Niet alleen particulieren, maar zeker ook ondernemers kunnen met schulden te maken krijgen. Dat kan allerlei verschillende oorzaken hebben. Wanneer u met dergelijke financiële problemen kampt dan heeft dat vaak ernstige gevolgen voor de voortgang van uw bedrijf, tot mogelijk faillissement toe. Budgetbeheer Nederland snapt dat dit tot behoorlijke kopzorgen kan leiden en is daarom ook voor ondernemers met geldproblemen actief.

Afbetaling schulden

Schuldhulpverlening heet ook wel schuldsanering. Daar waar u met bedrijfsschulden gemoeid bent, nemen wij deze schulden over en bieden u een begeleidingstraject voor het afbetalen van die schulden. Zo maken wij uw geldproblemen inzichtelijk en gaan op zoek naar maatwerkoplossingen. Wij willen u weer op weg helpen naar een gezonde financiële toekomst.

Opeenstapeling

Bedrijfsschulden beperken zich helaas niet altijd tot alleen rekeningen die u niet meer kunt betalen. Veel ondernemers voelen het ook privé in hun portemonnee en kunnen op den duur geen zorg meer dragen voor privé lasten als huur, hypotheek en zorgverzekering. Omdat het één het ander tot gevolg heeft, ontstaat er een opeenstapeling aan financiële misère. De boekhouding is een chaos en incassobureaus komen steeds vaker aan de deur, met faillissement als dreigement.

Stress

Bedrijfsschulden leiden tot veel stress. Denk aan uitgesteld loon van medewerkers en een continue stroom aan brieven en bezoeken van schuldeisers, deurwaarders en incassobureaus. Door met Budgetbeheer Nederland in zee te gaan, zult u merken dat u tot rust komt en weer focus krijgt op een gezonde financiële bedrijfsvoering. Als onafhankelijke bemiddelaar willen wij tot het beste resultaat komen voor alle betrokkenen. Bovendien kunt u faillissement voorkomen, wanneer u tot schuldhulpverlening over gaat.

Nadere kennismaking

Graag willen wij u helpen en financieel ontzorgen. Dat start met een persoonlijke kennismaking, waarin wij graag van u te horen krijgen hoe uw bedrijf er momenteel financieel voor staat. Pas als wij een duidelijk beeld hebben, kunnen wij advies geven. Mocht u te maken hebben met een crisissituatie zoals een dreigende ontruiming, dan zorgen wij ervoor dat wij zo snel mogelijk met u in gesprek gaan. Bel of mail ons via 085-7731934 / info@cbbn.nl of vul het aanvraagformulier in.

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY REGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY REGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

Copyright 2013-2021 PLANgroep Budgetbeheer - Alle Rechten Voorbehouden