Hulp bij WSNP Beeindiging

Iedereen die te maken krijgt met structureel en langdurige schulden, kan hulp krijgen bij Wsnp. Wsnp staat voor de Wet schuldsanering voor natuurlijke personen. Als het niet lukt om via schuldhulpverlening schulden af te lossen, dan komt iemand in aanmerking voor Wsnp. Budgetbeheer Nederland kan hulp bij Wsnp bieden, waaronder het verzoek om toelating tot Wsnp via een juridische procedure bij de rechter.

Toelatingseisen

Er gelden wel een aantal toelatingseisen om in aanmerking voor Wsnp te komen. Om u hulp bij Wsnp te bieden, moet u dus aan deze voorwaarden voldoen. Ten eerste is het van belang dat u de afgelopen 10 jaar niet eerder in een Wsnp-traject hebt gezeten. De hulp bij Wsnp is alleen voor mensen met problematische schulden, waardoor zij niet meer in staat zijn om zelf hun schuldaflossing te regelen. Ook als u zelf al geprobeerd hebt om uw schulden te regelen via een schuldhulpverleningstraject, kunnen wij hulp bij Wsnp aanbieden. Er moet door middel van een verklaring wel bewezen worden, dat een dergelijk traject eerder mislukt is.

Uitzondering

De rechter beslist uiteindelijk of u het Wsnp-traject mag volgen. Er wordt streng toegezien op de toelatingseisen. In sommige gevallen is een uitzondering van toepassing. Als blijkt dat u de oorzaken van de problemen onder controle hebt gekregen, kan de rechtbank het verzoek tot toelating Wsnp toch toewijzen. Budgetbeheer Nederland biedt u graag hulp bij Wsnp aan.

Tijdsduur

In principe duurt Wsnp drie jaar, met een wettelijk maximum van vijf jaar. Al die tijd geeft Budgetbeheer Nederland u hulp bij Wsnp en kijken wij samen met u naar tussentijdse mogelijkheden en oplossingen. Uiteraard staan wij ook al aan het begin van het Wsnp-traject voor u klaar en kunnen de aanvraag voor u indienen. Budgetbeheer Nederland biedt graag hulp bij Wsnp. Daarom kunt u ons gerust bellen of mailen. Wij staan u meteen te woord: 085 – 773 19 34 of info@www.cbbn.nl

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY REGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACY REGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

Copyright 2013-2021 PLANgroep Budgetbeheer - Alle Rechten Voorbehouden