Over Budgetbeheer Nederland

Over ons

Door omstandigheden kan het zomaar gebeuren dat u gedwongen wordt uw financiële administratie uit handen te geven. Budgetbeheer Nederland weet hoe ingrijpend dit kan zijn. Uw financiële situatie bepaalt echter voor een groot deel ook uw leven. Daarom kijken wij samen met u naar de mogelijkheden om uw financiële situatie weer op orde te krijgen. Dat doen wij altijd vol respect en zonder wijzend vingertje. Terugkijken naar fouten uit het verleden vinden wij niet nodig. Samen met u kijken wij graag naar de toekomst en hoe u uw financiën weer op orde kunt krijgen.

Vertrouwen

Budgetbeheer Nederland vindt het heel belangrijk om goed en open met u in contact te staan. U geeft immers uw lot tijdelijk uit handen en daar gaan wij zorgvuldig mee om. Door duidelijk met u en samenwerkende partijen te communiceren, kunnen wij u het beste helpen en achterhalen waar zich mogelijke problemen voordoen. Dat schept voor u helderheid en wij geven u hier vertrouwen voor terug.

Persoonlijk

Budgetbeheer Nederland helpt u graag op een deskundige en persoonlijke manier. Daarom gaan wij zorgvuldig en respectvol met al uw (financiële) gegevens om. Door onze jarenlange ervaring met budgetbeheer, werken wij op een eerlijke en transparante wijze. Budgetbeheer Nederland voert het budgetbeheer van een groot aantal cliënten uit. Met al deze cliënten en overige betrokkenen hebben wij proactief contact en staat wederzijds vertrouwen centraal. Elke situatie is anders en daarom willen wij vooraf úw persoonlijk verhaal horen om u op die manier 1-op-1 advies en ondersteuning te geven.

Waarom Budgetbeheer Nederland?

Betrouwbaar
Communicatie staat voorop
Persoonlijk en zorgvuldig
Respectvol
Kosteloos en vrijblijvend intakegesprek

Visie en Missie

Budgetbeheer Nederland biedt financiële rust aan mensen die (tijdelijk) niet zelfstandig hun financiën op orde kunnen krijgen. Wij ontzorgen deze cliënten en geven hen duidelijke handvatten op financieel gebied. Wij werken snel, effectief en respectvol. Budgetbeheer heeft twee vestigingen in de Randstad; in Vlaardingen (nabij Rotterdam) en in Vianen (vlakbij Utrecht). Wij stellen u als cliënt voorop en voeren alle acties en werkzaamheden altijd in samenspraak met u uit, naar aanleiding van uw persoonlijk verhaal.

Budgetbeheer Nederland maakt vooraf duidelijke afspraken over de procedure, zodat u als cliënt precies weet waar u aan toe bent. Elke situatie en elke cliënt is immers anders. Daarom passen wij elke werkwijze aan op het individu. Schroom niet en neem contact met ons op, wanneer u hulp nodig hebt. Wij staan voor u klaar op één van onze vestigingen.

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYREGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN

PRIVACYREGLEMENT

DISCLAIMER

OVERIGE BELANGRIJKE INFORMATIE

Copyright 2013-2021 PLANgroep Budgetbeheer - Alle Rechten Voorbehouden